Hotel Wassilioff • Havnegt 1 • 3290 Stavern, Norge • Tlf 33 11 36 00 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hotel Wassilioff på Facebook

Teambuilding-aktiviteter

Citadellet

Rammen rundt oppholdet er det som skaper helheten.
Opplevelsen er det vanskelig å glemme.
Vi skreddersyr pakker med opplevelser og bespisning. Velkommen til oss!

For flere gode ideer: www.stavernevent.no »

Akkurat nå: Båttur – Fyrsafari – Skjærgårdstur

Verdens vakreste solnedgang og nykokte reker. En frisk bris. Her kan du nyte synet av bølgehavet som slår mot de blankskurte svabergene. Svenner er alle båtturers mål!

Helpensjon fra kr 1.295,- per person. Bestill i dag

Bli med isbryteren «Hermanni» ut på en ramsalt opplevelse

Isbryteren «Hermanni» kan ta opptil 12 passasjerer ut på sjøen om vinteren, på tur eller fiske. Den er 50 fot, har 800 hk og kan klare en halv meter tykk is. En opplevelse for dem som ønsker seg noe spesiellt.

Vi har redningsvester og drakter til alle ombord. Dere kan også få leid fiskestenger og utstyr.

Hotel Wassilioff ordner med matpakke og kaffe. Vi kan stoppe underveis for å fiske, spise etc. Og om ønskelig kan vi ta med lettbåt for strandhugg etc.

Fisk kan gjerne taes med hjem etter turen.

Isbryteren «Hermanni» bryter gjennom en halv meter is

Sea-adventure

Tilbyr et bredt utvalg av land og vannbaserte aktiviteter i forbindelse med kurs/konferanse, kick off og firmafester. Aktivitetene kan enten gjøres for seg eller legges inn som en del av selve seminaret, for å bygge opp under det faglige. Havrafting, sightseeing i skjærgården, seiling, team-building ute i naturen, Vandring med guide på historisk grunn og mye mye mer.
www.sea-adventure.no

Fyrsafari

Verdens vakreste solnedgang og nykokte reker. En frisk bris en sen høstdag. Her kan du nyte synet av bølgehavet som slår mot de blank skurte svabergene. Mulighetene for overnatting ute i fyrhusene er også tilstede. Tenk å våkne til soloppgang og måkeskrik på den vakreste plassen på jord.
www.svenner.info og www.sea-adventure.no

Skjærgårdstur

Båtturer arrangeres året rundt. Strandhugg med nydelig fiskesuppe, grillmat, spekemat eller skalldyr. Visesanger kan sørge for den rette stemningen. Hva med havfiske eller en tur ut på Svenner fyr? Vi har flere alternativer av båt typer og størrelser.
www.sea-adventure.no og www.molly.no

Båt til Citadelløya med omvisning på Stavern Fort og Citadell

Citadelløya er i dag fredet som nasjonalt kulturminne, men i sin tid var det ufred og krig som regjerte her. Citadellet er et svært godt bevart barokkanlegg fra 1690 årene. Sjøhelten Tordenskjold besøkte Stavern Fort ofte.
«Den Grå Dame» spøker på Citadellet i måneklare netter. Hun var Tordenskjolds elskerinne, men druknet seg i brønnen her ute etter at sjøhelten svek henne. Siden har hun spøkt på Citadellets voller når månen lyser over Kikutfjellet. Er du her ved midnatt risikerer du å møte henne på vei ned steintrappen ved Kommandantboligen.
Her kan vi arrangere guidet tur. Eventuelt med bespisning og helaften i historiske omgivelser.

Kunstnerbesøk

Kunstnerbesøk hos en eller flere av de mange fastboende kunstnerne. Flere gallerier ligger i gangavstand fra hotellet og kan kombineres med en guidet rusletur i Stavern. På noen av galleriene kan vi også arrangere mat og drikke. Små grupper kan få innføring i keramikk hos keramiker Laila Leknes og oljemaling hos Fritz Helge Nyegaard.

Kunstnerbesøk hos Designjern

Camilla og Jan Warholm er blandt de mest profilerte og populære kunstnerne i Stavern. Deres galleri og verksted ligger på Agnes, bare en snau kilometer fra Stavern sentrum. Her lager de lysestaker, møbler, skulpturer og bilder av metall. Du kan se deres arbeider ved å gå inn på www.designjern.no
 
Designjern tar imot grupper som har lyst til å pøve seg som kunstner for en dag eller bare noen timer. Under veileding av Camilla og Jan kan du sette sammen metalldeler til de flotteste former og figurer. De ferdige produkter kan du sevfølgelig ta med deg hjem. Dere kan også få kunstnerne til å sette gruppens samlede verker sammen til en utsmykking i for eksempel kantina på jobben.
 
Denne aktiviteten passer best for grupper opp til 16 personer. Snakk med hotellet hvis dere ønsker noe å drikke eller spise. Dette kan nytes i galleriet eller i den flotte atriumshagen utenfor. Strand bare 50 meter unna hvis man vil benytte denne. Prisene varierer etter hvor mange og hvor lenge man vil være. Eks. 16 stykker x 3 timer = kr 5 000,-

Rusletur med guide på historisk grunn

Her er det mye spennende historie og vår lokale guide tar dere med på en rusletur rundt i Staverns gamle del og Fredriksvern Verft. Ønsker dere en omvisning i kirken vår Fredriksvern garnisons kirke - Norges første marinekirke fra 1756, kan også det ordnes.
www.stavernguiden.no

Vandring på kyststien

Rett ved Hotel Wassilioff starter Norges lengste merkede kyststi. Ca 35 km kan du vandre langs sjøkanten, forbi 17 campingplasser, 3000 sommerhytter, blant solblanke svaberg og en herlig lukt av tang og tare. En unik vandreopplevelse i vekslende kystnatur på blåmerket sti.
Hotellet kan sende med lunsjkurv for noen deilige timer ute.

På sykkel

Stavern og Brunlanes gir dere uforglemmelige sykkel opplevelser. Vi kan skaffer sykler og selvfølgelig sørge for god mat og drikke underveis.

Tennis ute og inne

Ikke langt unna hotellet ligger Stavern Tennisklubb. Her kan vi ordne med tennistimer ute, eller inne. Kanskje ønsker dere egen tennis turnering eller egen instruktør?
www.larvikstaverntennis.no

Golf

På Fritzøe Gård Golfbane kan alle typer golfere trives, både nybegynnere og elitespillere.
Her kan vi tilby introduksjonsdag og arrangement for «ikke-golfere». Et vellykket bedriftsarrangement.
Klubben har også innendørs golfsenter med 6 utslagsmatter og stor 9-hulls putting green. Muligheter for undervisning med «proffer» fra golfklubben. Ta utfordringen – vi ordner resten.
www.larvikgolf.no

Dakota-flyging

Unn deg en artig og spennende flytur over Vestfold i en vaskekte DC 3 Dakota, bygget i 1943. Norges eneste veteranpassasjerfly. «Keep them flying»
www.dakotanorway.no

Frisk luft, trivsel og latter

Vi har en god samarbeidspartner i aktivitet firmaene: Stavern Event og Stavern Aktiv.
Her er det dyktige instruktører som sørger for at dere får naturopplevelser fra det åpne hav til de høye fjell. De tilpasser aktivitetene til gruppen, og nøkkelordet er: «Aktivt samvær».
Eks; kanopadling, klatring, rappellering, konkurranser, ridning, gruppeoppgaver og tunnelvandring.
www.stavernevent.no og www.stavernaktiv.com

Cinema Fantasia

Ca. 8 km. fra hotellet ligger Gunnars Verksted hvor vi finner Cinema Fantasia. En liten kinosal med 30 seter som inneholder mange finurlige effekter som bevegelige stoler, fossefall, vind etc. Her vises multimedia lyssbildeshow fra Larviks distriktet. Det kan arrangeres konkurranser og leker – veldig moro.
www.cinema-fantasia.no

Aerobic/spinning

Vi kan ordne en aerobic instruktør for morgentrimmen, eventuellt for innlagt trim-pause. Vil garantert løsne på smilebånd og stive og trette kropper! Vi har et godt samarbeid med Spenst Larvik.
www.spenst.no

Festmeny

Hva med å oppgradere den tradisjonelle kurs middagen til en deilig festmiddag. For et lite tillegg i pensjonsprisen kan vi arrangere en lekker festmiddag etter årstidens råvarer.

Maten har alltid vært sentral hos oss. Ferske råvarer og «fristelser fra havet» er av naturlige årsaker et av hovedtilbudene. Festmiddag, Baccalao-aften, torskeaften, skalldyr, bryggas spesialiteter, husets fiskesuppe. Be om menyforslag – vi ordner det meste.

Pub-aften

Hotellet har selvfølgelig sin egen pub – «Tatiana» i underetagen. Her kan det f.eks. arrangeres sjømanns-aften med erter, kjøtt og flesk. Torske-aften med nydelig tilbehør eller en deilig skalldyrbuffet.
Vi kan skaffe visesanger som sørger for god stemning og allsang.
Tatiana Pub er stedet for hyggelige tema-kvelder, med god vin og fyr på peisen.