Ledelsen på Hotel Wassilioff

Servicen

Vi er et stolt og serviceinnstilt vertskap og skreddersyr samtlige arrangementer, det være seg kurs, konferanser, selskaper, jubileer, konfirmasjoner, bryllup, minnestunder, kick-off, firmafester eller julebord.

Som vår gjest blir du sett og opplever at vi yter personlig service. Størrelsen og atmosfæren på våre hotell tillater at du blir kjent med våre ansatte i langt større grad enn på et stort, ordinært kjedehotell. I dette ligger vår ære og styrke.

Detaljene

For oss betyr detaljene alt. Vi legger vår stolthet i valg av tekstiler, dekketøy, råvarer og vår unike sammensetning av ulike konsepter. Alt for å skape Den Enestående Opplevelsen.

Samtlige rom har en egen personlige touch. Alle er smakfullt innredet med designelementer i form av fløyel, sateng og designtapeter. Vår filosofi er å tilføre hvert enkelt rom mange vakre elementer.
Gjestene våre erfarer også vår årvåkne service gjennom velfylte minibarer – med et rikholdig sortiment – og et stort utvalg av velværeprodukter som bodylotion, såper, kremer etc. Gjestene kan i tillegg glede seg over vannkoker med tilhørende kaffe og te, stor digital tv med ipad-uttak, morgenkåpe, tøfler, badematte, hårføner, Kleenex og mye mer.

Vi gjør det lille ekstra for våre gjester. Velkommen!

Hotelldirektør Morten Christensen
morten@wassilioff.no
Mobil: +47 917 28 243

Hotellet eies 100 % av Camilla og Morten Christensen og drives av hotelldirektør Morten Christensen. Paret tok over i 2012 og har siden renovert og oppgradert hele hotellet; rom for rom og alle konferanse- og selskapslokaler. Hele hotelldriften har blitt revitalisert med fokus på topp service for gjestene.
Hotel Wassilioff ble kåret som gasellebedrift første gang i 2016 og hadde en omsetning på kr 25,6 mio. i 2015.