Sommeren på Wassilioff

Cornelis-viser

cornelis

Vi gjentar suksessen! Hans-Erik & Jenny klare for sommerturnè! Velkommen til en varm og humoristisk forestilling med de kjæreste Vreesvijk-melodiene og andre’s inkl lystige anekdoter fra to meget taleføre artister! Hvem hadde tenkt seg for 20 år siden at ex-vokalist i Turboneger Hans-Erik Dyvik Husby – skuespiller/artist og sangerinnen Jenny Jenssen – kjent fra Stjernekamp/Maestro/Skal vi Danse ville finne sammen – det utenkelig har blitt virkelighet!
Dette har resultert i konsertturné som høster strålende respons, fra såvel publikum som presse – og også en CD-produksjon!

PS! Hans-Erik D. Husby hadde også hovedrollen i den kritikerroste filmen “Cornelis”!

Pris: Kr. 350,- inkl. avgift

Billetter: Resepsjonen Hotel Wassilioff tlf 33 11 36 00 eller Ticketmaster.no

En helaftens showpakke: kjøp nydelig sommerbuffet før konserten i restauranten for kun kr 250,-
Bordsetting kl 18:00 i restauranten.

Epost: post@wassilioff.no Telefon resepsjon: tlf 33 11 36 00


Jan Eggum

eggum

CC konsert kr 325,-. Konsertpakke kr 575,-
Vi serverer sommerbuffet i restauranten fra kl 18.00
Bestill konsertpakkepakke (pris 575,-) og få med vår store buffet som inneholder varme og kalde retter samt dessertbord og kaffe.
Både lobbybar W og pub “Tatiana” er åpen etter konserten med live musikk ♫
Velkommen !
For billetter og bordbestilling ring: 33 11 36 00
Ledsager: Ja
Kjøpe billetter: Telefon 33 11 36 00 eller i resepsjonen på Hotel Wassilioff

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.


 To rustne herrer

ToRustneHerrer03

«Hvis helsa holder»– The Show med Ole Paus og Jonas Fjeld
Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som To rustne herrer og feirer sitt 20-årsjubileum med nytt show.
Velkommen til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring – hvis helsa holder.

Bestilling av billetter:
HTTP://WWW.TICKETMASTER.NO

Pris: kr 535
Ledsager: Ja

Sommerbufffet før konserten, kr 320,- For bordbestilling: ring 33 11 36 00 Hotel Wassilioff


70 – er de nye 50

70-50

De norgespopulære skuespillerne Karl Sundby og Solfrid Heier, presenterer Karl Sundbys nyskrevne revy «70 – de nye 50» med norsk premiere! – på tradisjonsrike Tatjanas Kjeller/Hotel Wassilioff.

I den løsslupne og morsomme revyforestillingen, presenterer gjøgleren Karl Sundby og hans festlige makker, legendariske/skuespiller Solfrid Heier, sanger/ monologer/ sketsjer og vitser om det å eldes i vår tid. – Har alderdommen også gevinster? Det å bli eldre er intet hinder for å føle seg ung og ha det morro! Man er ikke eldre enn man føler seg. Det kan være gøy å være moden :-)))

Spilledatoer: torsdag 3. august og fredag 4. august kl 21.

Eventuell extraforestilling lørdag 5.august.
Bill.pris: kr. 250.- (inkl.avgift)

Forsalg: Hotel Wassilioff/resepsjon og på
TICKETMASTER.NO