À la carte

Serveres mandag til lørdag kl 18–22

Forbehold om endringer etter sesong

Våre mest populære retter

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan – 145,-
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (1.1)

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones – 135,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones – 125,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7-10)

Blekksprutcarpaccio med kapers, marinerte oliven, syltet rødløk, ruccola og balsamicokrem – 145,-
Octopus carpaccio with capers, marinated olives, picled red onion, arugula, and balsamic cream (9-14)

Hovedretter / Main cources

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – 345,-
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage  (4-7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – 345,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7-12)

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc – 295,-
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – 295,-
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)

«Royale with cheese»-burger m/bacon, trøffelmajones, cheddar og fries – 295,-
Royale with cheese burger w/bacon, truffle mayonnaise, cheddar and fries (1-3-7-10)

After Dinner Sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – 115,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – 145,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)

Hotellets ice-cup av deilig fløteis og sorbet – 125,-
The hotel’s ice cup of delicious ice cream (3-7-8)

Utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo-pølse, saltbakte mandler, lite glass portvin – 165,-
Selection of mature cheeses, olive tapenade, Barolo sausage, salt-baked almonds, small glass of port wine (1-7-8-12)


Dagens to-retter for Worker’s Deal

Kjøttkaker med ertestuing
Svinestek med surkål
Flesk og duppe med kålrotstappe
Biffkarbonader med kokte grønnsaker og stekt løk
Laks med sandefjordsaus og agurksalat og asparges