Konfirmasjon
Menyvalg
- Scampi med blomkålpuré og dillmajones
- Braissert svinenakke, glaserte sellerirotpuré, fløtesaus og ovnbakte amadinepoteter
- Hjemmelaget Panna cotta med frisk bærcoulis
- Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
- Vestfoldkylling med jordskokkpuré, rotgrønnsaker og fløtesaus
- Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
- Spekeskinke med frisk melon
- Kalve striploin med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
- Hotellets iscup med sjokoladesaus
Pris: kr 595,- per person + Tillegg for eget lokale kr 3.000.
Pis kr 595,-
Inkludert i prisen er festoppdekking i eget lokale med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Selskapet må velge samme meny.
Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 145 per person. Kakene må leveres ferdig pyntet.
Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.
Det er mulig å velge fritt mellom alle menyene på forrett og dessert.
Lokalleie kr 3.000