Månedens 3- og 5-retters meny
Serveres mandag–lørdag kl 18–22
Sesongens 5-retters meny + en bonusrett
Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones* (3-4-7-10-12)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 795,- / kr 165,-
Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Laroche Rosé – kr 695,- / kr 155,-
Sitron Colonello –- sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka (12)
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-
Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8-12)
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (5 cl) – kr 95,-
5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-
Vinpakke 1 (husets): kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Cabarnet Monastier, Resioto)
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 495,- (Righetti Soave, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud)
Vinpakke 3 (Luksus): kr 595,- (Chablis, Bardolino Chiaretto Rosé, Barbaresco, Roial Tokaij)
Vinpakke 4 (Unike): kr 495,- (Unike Hoteller Hvit Albret, Laroche Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud)
(alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, 7 cl rosèvin, 15 cl rødvin og 5 cl dessertvin)
Sesongens 3+ retters meny + en bonusrett
Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones* (3-4-7-10-12)
Aquavit cured salmon with horseradish cream and dill mayonnaise
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 795,- / kr 165,-
Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosé – kr 695,- / kr 155,-
Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots & homemade potato puree (7-9-12)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795,- / kr 165,-
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (5 cl) – kr 95,-
3 retter kr 595,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-
Vinpakke 1 (husets): kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Cabarnet Monastier, Resioto)
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 495,- (Righetti Soave, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud)
Vinpakke 3 (Luksus): kr 595,- (Chablis, Bardolino Chiaretto Rosé, Barbaresco, Roial Tokaij)
Vinpakke 4 (Unike): kr 495,- (Unike Hoteller Hvit Albret, Laroche Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud)
(alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, 7 cl rosèvin, 15 cl rødvin og 5 cl dessertvin)
Sesongens 5+ retters meny – Fisk
Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (pinjekjerner)
Vinforslag: New Zealand Sauvignon Blanc – kr 895,- / kr 185,-
Hotellets kremede suppe (bonusrett)
The hotel’s creamy soup (1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Monastier Rosé – kr 695,- / kr 155,-
Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka (12)
Ovnsbakt villkveite med kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Roasted wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage (4-7)
Vinforslag: Pinot Noir – kr 695,- / kr 155,-
Et utvalg av modne oster, oliventapenade, barolo pølse, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8-12)
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqeur (3-7-12)
Vinforslag: Château Montifaud Pineau (4 cl) – kr 95,-
5 retter kr 795,-
Vinpakke «oppgradert» kr 495,-
Vinpakke 1 (husets): kr 395,- (Masi Pinot Grigio, Monastier Rosé, Cabarnet Monastier, Resioto)
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 495,- (Righetti Soave, Monasitier Rosé, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud)
Vinpakke 3 (Luksus): kr 595,- (Chablis, Bardolino Chiaretto Rosé, Barbaresco, Roial Tokaij)
Vinpakke 4 (Unike): kr 495,- (Unike Hoteller Hvit Albret, Laroche Rosé, Rød Albret, Chateau Montifaud)
(alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, 7 cl rosèvin, 15 cl rødvin og 5 cl dessertvin)
Allergener:
- Gluten
- hvete
- rug
- havre
- bygg
- Skalldyr
- Egg
- Fisk
- Peanøtter
- Soya
- Melk og laktose
- Nøtter
- mandel
- hasselnøtt
- valnøtt
- Selleri
- Sennep
- Sesamfrø
- Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
- Lupin
- Bløtdyr