À la carte

Serveres mandag til lørdag kl 18–22

Forbehold om endringer etter sesong

Våre mest populære retter

Forretter / Entres

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan
Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (1.1)

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)

Hovedretter / Main cources

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage  (4-7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)

Andelår confit med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinsaus (7)
Red wine glazed duck leg, creamed savoy cabbage and scoronne with glazed cranberries

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)

After Dinner Sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)

Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet
The hotel’s symphony of delicious ice cream (3-7-8)

Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)

Royal sjokolademousseterrine med karamellknekk og bringebærsorbet (3-7-8)

3 retter – kr 595 per person
4 retter – kr 695 per person
5 retter – kr 795 per person
Vinpakke – kr 395 per person