À la carte

Serveres mandag til lørdag kl 18–22

Forbehold om endringer etter sesong

Våre mest populære retter

Forretter / Entres

Ristede kamskjell med blomkålpuré og dillmajones – kr 115,-
Roasted scallops with cauliflower puree and dill mayonnaise (2-7-10-14)

Akevittgravet laks med pepperrotcrème og spinatmajones – kr 98,-
Aquavit cured salmon with horseradish cream and spinach mayonnaise (3-4-7)

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan (8) – kr 125,-

Hovedretter / Main cources

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøsterssopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål – kr 295,-
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar and savoy cabbage (4-7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 295,-
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine and cranberry (7)

Pannestekt fersk torsk fra fiskebrygga med kremet urte risotto, frisk spinat og beurre blanc – kr 295,-
Pan fried local fresh cod with creamy herb risotto, fresh spinach and beurre blanc (7-12)

Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré – kr 295,-
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-11-12)

Andelår confit med kremet savoykål, glasserte tranebær og rødvinsaus (7) – kr 295,-

After Dinner Sweet

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 95,-
Caramel pudding and whipped cream (3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør – kr 115,-
Vanilla ice with cherries and egg liqueur (3-7)

Hotellets symfoni av deilig fløteis og sorbet – kr 95,-
The hotel’s symphony of delicious ice cream (3-7-8)

Utvalg av modne oster, fruktkompott, nøtter og et glass portvin – kr 135,-
Selection of matured cheeses, fruit compote, nuts and a glass of port wine (7-8-12)

Royal sjokolademousseterrine med karamellknekk og bringebærsorbet (3-7-8) – kr 125,-