Konferanse- og selskapslokaler

Restaurant Excellensen

baha-serverer

Excellensen er oppkalt etter dampskipet som gikk i rute mellom Christianssand og Christiania og hadde stopp på Dampskipsbrygga i Stavern. Stort luftig lokale med malerisk utsikt mot Dampskipsbrygga og Citadellet. Utsmykket med malerier av Odd Nedrum, Edv. Didricks og Hjalmar Johnsen. Restauranten har plass til 68 personer og er vår à la carte restaurant.

Selmas have

selmas-have

Selmas have er Hotel Wassilioffs storstue. Salen har fått sitt navn fra Herman Wildenveys dikt «Det var Selma denne gang». Herman Wildenvey var hyppig gjest på Hotel Wassilioff. Lokalet er godt rustet som konferanserom, og kan romme opp til 160 pers. i konferanse, har nett-tilgang og teknisk utstyr. Selmas Have er også den perfekte ramme rundt selskap og bryllup, og vi kan dekke til 130 personer for selskap. Det er god plass til dans og lokalet har en egen bar. I juli er det her Hotel Wassilioffs populære sommershow holdes.

Mellomsalongen

mellomsalongen

Stemningsfull salong, med romslige bord og gode stoler, behagelige farger og belysning. Store vinduer mot havet. 24 personer for bespisning. 18 personer i møte.

Aamodt

aamodtsalen

Ligger i den eldste bygningsdelen av hotellet, og har alltid vært hotellets spisesal. På veggene er ennå de originale veggmaleriene fra 1923 av Asbjørn Aamodt, med motiver fra sommeren i Stavern. Salen kan romme inntil 60 personer i konferanse, har internett-tilgang, og teknisk utstyr. Til selskap kan salen romme inntil 75 personer og har tilhørende hyggelige salonger. Aamodt-salen har vinduer mot havet.

Hjørnesalongen

hjornesalongen-konferanserom

Et hyggelig rom på hotellets hjørne med utsikt til Sukkerstranda og Dampskipsbrygga. Rundt rommets store bord er det plass til 18 personer i konferanse. Det er internett-dekning og vanlig teknisk utstyr tilgjengelig. Rommet egner seg også til mindre selskap og middager, og 24 personer sitter godt rundt det store bordet.

Capt. Cabin

conference1

Lys og luftig sal med store vinduer mot Kronprinstomten og havet. Konferansekapasitet til 50 personer, internett-tilgang og teknisk utstyr. Salen egner seg for selskap opptil 60 personer.

Se våre selskapsmenyer