Konfirmasjon

Menyvalg

  • Scampi med blomkålpuré og dillmajones
  • Braissert svinenakke, glaserte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinssaus
  • Panna cotta med frisk bærcoulis

  • Enebærgravet laks med pepperrotkrem og dillmajones
  • Helstekt okse indrefilet med glaserte beter, selleripuré og rødvinssaus
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem

  • Carpaccio av okse indrefilet, ruccola, pinjekjerner og høvlet parmesan
  • Baconinnbakt kyllingfilet med ratatouille og fløtesaus
  • Hotellets issymfoni med bærcoulis

Pris: kr 495,- per person

Buffet kr 595,-

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
Tillegg for eget lokale kr 50 per person, min. kr 2.500 eller etter nærmere avtale avhengig av antall.
Selskapet må velge samme meny.
Blomster står selskapet fritt til å ordne selv.

Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker; kr 95 per person. Kakene må leveres ferdig pyntet.
Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.

Det er mulig å velge fritt mellom alle menyene på forrett og dessert.

Det blir sendt en forskuddsfaktura 40 dager før ankomst. Restbeløp gjøres opp ved avreise.