Selskapsmenyer

Meny 1

Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events

  • Akevittgravet laks med pepperrotkrem og dillmajones
  • Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
  • Hotellets iscup m/makron, sjokoladesaus og krem

Meny 2

  • Marinert scampi med blomkålpuré og persilleaioli
  • Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
  • Hjemmelaget Crème Brûlée

Meny 3

  • Ristet kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
  • Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
  • Original is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør

Meny 4

  • Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccula og høvlet parmesan
  • Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
  • Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet

Meny 5

  • Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones
  • Braissert svinenakke medglaserte beter, sellerrirotpurè, fløtesaus og ovnsbakte amadinepoteter
  • Pannacotta med frisk bærcoulis

Meny 6

  • Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
  • Baconinnbakt kyllingfilet med ratatouille, jordskokkpurè, rødvinsaus og amadinepoteter
  • Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem



3 retters meny – kr 595 per person

Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …

4 retters meny – kr 695 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello

5 retters meny – kr 795 per person
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)

Vinpakke kr 395 per person

Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 95 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.