- by
Selskapsmenyer
Meny 1
Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events
- Akevittgravet laks med pepperrotkrem og dillmajones
- Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
- Hotellets iscup m/makron, sjokoladesaus og krem
Meny 2
- Marinert scampi med blomkålpuré og persilleaioli
- Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
- Hjemmelaget Crème Brûlée
Meny 3
- Ristet kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
- Helstekt indrefilet av okse med jordskokkpuré, kremet sjalottløk, glasserte beter og smakfull rødvinssaus
- Original is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Meny 4
- Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccula og høvlet parmesan
- Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar og savoykål
- Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet
Meny 5
- Akevittgravet laks med pepperotcréme og dillmajones
- Braissert svinenakke medglaserte beter, sellerrirotpurè, fløtesaus og ovnsbakte amadinepoteter
- Pannacotta med frisk bærcoulis
Meny 6
- Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
- Baconinnbakt kyllingfilet med ratatouille, jordskokkpurè, rødvinsaus og amadinepoteter
- Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
3 retters meny – kr 595 per person
Meny 3 – kr 695 per person
Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …
4 retters meny + kr 100 (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello
5 retters meny ytterligere kr 200 (dvs opp kr 300 fra 3 retter)
Modne oster, aprikoschutney og nøtter – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)
Husets vinpakke kr 395,-
Oppgradert vinpakke kr 495,-
Luksus vinpakke kr 595,-
Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 125 per person
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.