Selskapsmenyer
Meny 1
Meny 1 er vår mest populære meny ifm styremøter, forretningsmøter, ulike sammenkomster og events
- Akevittgravet laks med pepperrotcrème og dillmajones
- Dåhjortfilet med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær
- Hotellets iscup m/makron, sjokoladesaus, krem
Meny 2
- Scampi med blomkålpuré og persilleaioli
- Langtidsbraissert oksekjake marinert i Amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpuré
- Hjemmelaget Crème Brûlée
Meny 3
- Kamskjell med blomkålpuré og dillmajones
- Helstekt kalvestriploin med jordskokkchips, kremet sjalottløk, glaserte beter og smakfull rødvinssaus
- Original is Flensburg med vaniljeis, kirsebær og egglikør
Meny 4
- Carpaccio av okse indrefilet, trøffeldressing, ruccula & høvlet parmesan
- Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar & savoykål
- Royal sjokolademousseterrin med karamellknekk og bringebærsorbet
Meny 5
- Akevittgravet laks med pepperotcrème og dillmajones
- Braissert svinenakke, glaserte beter, sellerrirotpurè, fløtesaus og ovnsbakte amadinepoteter
- Pannacotta med frisk bærcoulis
Meny 6
- Kremet blomkålsuppe med trøffelolje
- Baconinnbakt kyllingfilet med ratatouille, jordskokkpurè, rødvinsaus, amadinepoteter
- Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
3 retters meny – kr 695 per person
Oppgrader til 4 eller 5 retters meny …
4 retters meny – kr 795 per person (velg 1 av de to rettene under – i tillegg til valgt 3 retters. Serveres etter forrett)
Jordskokkchips og trøffelcreme eller Sitron colonello
5 retters meny – kr 895 per person
Modne oster, oliventapenade og italiensk salami – med et lite glass portvin (kan kun velges som 5. rett)
Husets vinpakke kr 395 per person
Oppgradert vinpakke kr 495,- per person
Luksus vinpakke kr 595,- per person
Inkludert i prisen er festoppdekking med hvite duker, tøyservietter og lysestaker.
To ganger servering av hovedrett – kr 195 per person. Gjelder hele selskapet.
Oppdekking av kakebuffet (inkl. kaffe) til egne kaker – kr 145 per person. Kakene må leveres ferdig pyntet. Obs! Hotellet tar ikke ansvar for medbragte kakefat, det gis ikke erstatning for eventuelle skader.
Vi gjør oppmerksom på at selskapet må enes om samme meny. Menyen bør være oss i hende senest 1 uke før.