Sesongens 4- og 6-retters meny

Serveres mandag–lørdag kl 18–22

Sesongens 4-retters meny

Akevittgravet laks med pepperotcreme & Dillmajones 
Aquavit cured salmon with horseradish cream & Dillmayonnaise (3-4-7-10-12) 
Vinforslag: Maillard Chablis (glasspris kr 185,-) 

Hotellets kremede suppe 
The hotel’s creamy soup (Allergi – spør servitøren | Allergies – ask the waiter) 
Vinforslag: LYV Rosé (glasspris kr 159,-) 

Langtidsbraissert oksekjake marinert i amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpure 
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12) 
Vinforslag: Trapiche Pure Malbec (glasspris kr 185,-) 

Hjemmelaget klassisk ltaliensk Tiramisu 
Homemade Italian Tiramisu (1.1-3-7) 
Vinforslag: Chateau Montifoud, Vieux Pineau (glasspris kr 135,-) 

4 retter kr 695,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-


Sesongen 4-retters vegansk meny

Vegansk kamskjell med rødbetpure, syltet gulrot og vegansk kaviar 
Vegan scallops with beetroot puree, pickled carrot and vegan caviar (9) 
Vinforslag: Maillard Chablis (glasspris kr 185,-) 

Husets kremede veganske suppe
The hotel's creamy vegan soup (Allergi – spør servitøren | Allergies – ask the waiter) 
Vinforslag: LYV Rose (glasspris kr 159,-) 

Nøttestek med grønne asparges, jordskokkpure og pastinakk chips 
Nut roast with green asparagus, artichoke puree and parsnip chips (B-9-10) 
Vinforslag: Trapiche Pure Malbec (glasspris kr 185,-) 

Utvalg av sorbet med friske bær 
A selection of Sorbet with fresh berries 
Vinforslag: Chateau Montifoud, Vieux Pineau (glasspris kr 135,-) 

4 retter kr 595,-  
Vinpakke «oppgradert» kr 595,- 


Sesongens 6-retters meny

Akevittgravet laks med pepperotcreme & Dillmajones 
Aquavit cured salmon with horseradish cream & Dillmayonnaise (3-4-7-10-12) 
Vinforslag: Maillard Chablis (glasspris kr 185,-) 

Hotellets kremede suppe 
The hotel’s creamy soup (Allergi – spør servitøren | Allergies – ask the waiter) 
Vinforslag: LYV Rosé (glasspris kr 159,-) 

Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka 
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka (12) 

Langtidsbraissert oksekjake marinert i amarone, saltbakt sjalottløk og hjemmelaget potetpure 
Braised ox jaw marinated in Amarone, salt baked shallots and homemade potato puree (7-9-12) 
Vinforslag: Trapiche Pure Malbec (glasspris kr 185,-) 

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8.1-12)

Hjemmelaget klassisk ltaliensk Tiramisu 
Homemade Italian Tiramisu (1.1-3-7) 
Vinforslag: Chateau Montifoud, Vieux Pineau (glasspris kr 135,-) 

6 retter kr 895,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,-


Sesongens 6-retters meny – Fisk

Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula og parmesan  Carpaccio of beef, ruccula and parmesan (3-7-8-10)
Vinforslag: Pinot Noir (glasspris kr 169,-) 

Hotellets kremede suppe
The hotel's creamy soup (Allergi – spør servitøren | Allergies – ask the waiter)
Vinforslag: Lyv Rosé (glasspris kr 159,-) 

Sitron Colonello – sitronsorbet med vodka 
Lemon Colonello – lemon sorbet with vodka (12) 

Pannestekt breiflabb og kamskjell, smørstekt savoykal, blåskjell og ørretkaviar saus, urteolje og potetpuré
Panfried monkfish and scallops, savoy cabbage, mussels and trout caviar sauce, green oil and potatopuree (2-4-7-12-14)
Vinforslag: Chardonnay (glasspris kr 235,-) 

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, saltbakte mandler – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, barolo sausage, saltbaked almonds – with a small glass of port (1-7-8.1-12)

Et utvalg av modne oster, oliventapenade, saltbakte mandler (1-7-8.1-12) – med et lite glass portvin
A selection of mature cheeses, olive tapenade, saltbaked almonds - with a small glass of port 

Hjemmelaget klassisk ltaliensk Tiramisu 
Homemade Italian Tiramisu (1.1-3-7) 
Vinforslag: Chateau Montifoud, Vieux Pineau (glasspris kr 135,-) 

Pris 6 retter kr 895,-
Vinpakke «oppgradert» kr 595,- 


Vinpakker

Husets vinpakke kr 495,-
Masi Modello Pinot Grigio, Cote Mas Rose, Finca San Martin Crianza, Recioto 

Oppgradert vinpakke (kjøtt) kr 595,-
Maillard Chablis, LYV Rose, Trapiche Pure Malbec, Chateau Montifoud Vieux Pineau 

Oppgradert vinpakke (fisk) kr 595,-
Pinot Noir, LYV Rose, Chardonnay, Chateau Montifoud Vieux Pineau  

Eksklusiv vinpakke kr 895,-
Laroche Chablis 1er Cru Vaudevey, Maraval Rose, AmaroneMasi Costasera, Royal Tokaji

(Alle vinpakkene inneholder 15 cl hvitvin, rosévin, rødvin og 5 cl dessertvin) 


Allergener:

  1. Gluten
    1. hvete
    2. rug
    3. havre
    4. bygg
  2. Skalldyr
  3. Egg
  4. Fisk
  5. Peanøtter
  6. Soya
  7. Melk og laktose
  8. Nøtter
    1. mandel
    2. hasselnøtt
    3. valnøtt
  9. Selleri
  10. Sennep
  11. Sesamfrø
  12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
  13. Lupin
  14. Bløtdyr